Junior Developer-Noord Holland-Fantastisch Ontwikkeltraject!

Sector: Constructie / Ontwerp
Niveau:
Plaats: Zaandam
Solliciteer

Beschrijving

Junior Software Developer - Noord Holland - Fantastisch Ontwikkeltraject!

Voor mijn klant, een gezonde en sterk groeiende organisatie ben ik per direct op zoek naar een Junior Developer.

Als net afgestudeerde ontwikkelaar krijg je bij dit dynamische bedrijf volop de mogelijkheid je skills verder te ontwikkelen. Er wordt een volledig traject voor je opgezet en je krijgt een goede opleiding, certificeringen en mooie praktijkopdrachten.

Samen met de senior ontwikkelaars zal je aan tal van technologie?n werken, waaronder de uitbreiding van de Microsoft Dynamics CRM 2011 applicatie.

De organisatie houdt zich bezig met personeelszaken en coaching, kent een jong team en breidt constant uit. Samen met een klein team van 3 andere developers krijg je hier volop mogelijkheden je skills te tonen en uit te breiden.


Wat wordt er van de Junior Software Developer verwacht:

- HBO werk- en denkniveau
- Kennis en ervaring met C# of .NET
- Affiniteit met software ontwikkeling
- Je bent analytisch, creatief en gemotiveerd

Wat wordt de Junior Software Developer geboden:

- Marktconform salaris afhankelijk van ervaring
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
- Top opleidingstraject
- Certificeringen
- Reiskostenvergoeding
- Laptop
- Uitstekende doorgroeimogelijkheden


Dit is een uitstekende kans om voor een dynamische en sterk groeiende organisatie te werken. Binnen het bedrijf heerst een informele en gezellige sfeer en er wordt volop de mogelijkheid geboden om je als junior developer te ontwikkelen tot top developer!

Nigel Frank International is een MS Dynamics Recruitment Agency. Wij zijn de nummer een leverancier van Microsoft Dynamics banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle Microsoft Partners in Nederland. Hierdoor zijn wij op zoek naar de MS Dynamics professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Dynamics markt. Hierdoor beschikken wij over een onge?venaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruiken om met alle Microsoft Dynamics professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geinteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Dynamics markt en de mogelijkheden omtrent MS Dynamics kan altijd contact opgenomen worden met Iwan Elzinga. Bel vanaf een landlijn op het gratis telefoonnummer 0800 0223 794 of 0044 191 261 8100 of mail naar [Click Here to Email Your Resum?]


Junior / Afgestudeerd / Developer / Ontwikkelaar / Programmeur / Engineer / CRM / Dynamics / MS CRM / CRM 2011 / Microsoft / Eind gebruiker / End User / C# / .NET / SQL / dotnet / HBO / ASP.NET / Noord Holland / Zuid Holland / Utrecht / Flevoland / Amsterdam / Amstelveen / Alkmaar / Haarlem / Heerhugowaard / Hoorn / Purmerend / Zaandam / Ijmuiden / Lelystad / AlmereTerug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren